Jakie nadzienia do słodkich przysmaków oferuje firma Eurohansa?

0
677

Bez dobrego nadzienia ciężko wyobrazić sobie wiele słodkich dań. Pierwsze do głowy przychodzą pączki, choć nie można zapominać o pralinach, lodach czy produktach mleczarskich. Z pomocą w takich przypadkach przychodzi firma Eurohansa. Jakie nadzienia oferuje i w czym jeszcze może pomóc producentom słodkiej żywności?

Wsady owocowe i smakowe

Wsady owocowe są prawdopodobnie najczęściej wybieranym rodzajem nadzienia przez Polaków. Pamięta o tym również Eurohansa, dla której jest to najważniejsza grupa produktów. Oferuje praktycznie wszystkie możliwe smaki, jakie można sobie wyobrazić. Wystarczy wspomnieć o truskawce, malinie czy nawet marakui. Dochodzą do tego połączenia dwusmakowe typu malina-żurawina.

Klient może zażyczyć sobie również połączeń z kokosem, karmelem czy czekoladą. Świetnie sprawdzają się one przy produktach mlecznych. Nie można tu zapominać o specjalnym dziale dla producentów lodów. Można zażyczyć sobie do nich dodatkowych sosów owocowych lub posypki. Można też zamówić specjalne nadzienie „light” w wersji bezcukrowej, które zdobywa rosnącą popularność.

Nadzienia do wyrobów czekoladowych i piekarsko-cukierniczych

Na stronie https://www.eurohansa.pl/ możemy przekonać się, jak wiele słodkich produktów wymaga dodatkowego nadzienia. Wystarczy wspomnieć o tak licznych na sklepowych półkach czekoladach i batonach. Eurohansa oferuje do nich komponenty bazujące na bazie mleka zagęszczonego, mleka, cukru i syropów. Mogą występować w wersji zarówno ciągnącej, jak i urywanej i gęstej. W razie potrzeb mogą to być również przeciery i koncentraty owocowe.

Nadzienia niezbędne są również w produktach piekarsko-cukierniczych. Mowa tu nie tylko o pączkach, ale również rogalach, drożdżówkach, ciastach i piernikach. Bardzo popularnym nadzieniem jest czekolada, choć znajdzie się mnóstwo fanów budyniu czy kremu orzechowego. Nigdy na popularności nie tracą też owoce. Bardzo popularnym wyjściem przy takich produktach są nadzienia termostabilne, które są bardziej odporne na zmiany temperatury i dłużej zachowują świeżość.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here